Kartal Cam Balkon

Kartal Cam Balkon

Kartal cam balkon sistemleri, istenildiği zaman açılan istenildiği zaman kapatılan kapalı alanların oluşmasını sağlar. Bu yapısı itibari ile balkonlarınızı, açık alanlarınızı oldukça kullanışlı, modern ve konforlu alanlar haline getirmektedir.

Cam balkon sistemleri genel olarak evlerin mimarisi ile uyum içerisindedir. İçeriden veya dışarıdan bakıldığında son derece estetik bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlar. Esnek kullanım özelliği sayesinde yazın veya kışın istediğiniz her zaman diliminde bu alanları rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Dışarıda bulunan toz, gürültü, yaprak, polen vb. insanları rahatsız edici tüm faktörler bu uygulama sayesinde tarihe karışmaktadır. Günümüzün teknolojisi göz önüne alındığında yalıtım problemleri cam balkon uygulamalarında %85 oranlarına kadar ulaşmıştır. Sadece yaptırmanız dahi evin içerisindeki ısının korunmasına önemli ölçüde katkı sunmaktadır.

Kartal Cam Balkon Sistemleri ve PVC Farkı 0216 471 43 31


Eskiden bilindiği üzere balkon kapatma işlemlerinde pvc kullanılmakta idi. Günümüzde ise son derece gelişmiş alüminyum profiller içeren ürünler kullanılmaktadır. Günümüzde kullanılan bu ürünler, yasal mevzuatlara uygun ve görüntü kirliliğini engellemektedir. PVC gibi eski sistemlerin ise kullanılması hem yasalara uygun olmamakla birlikte apartmanın görüntüsüne de olumsuz etki göstermektedir.

Manzaranın kaybolmasının en büyük aktörü olan pvc modeller, hem yalıtım hemde görsel açıdan günümüz dünyasına aykırıdır. Yalıtım sorunlarını %85 oranında kaldıran cam balkon sistemleri ile daha şık, modern bir görünüm elde ederken manzaranızdan da ödün vermek zorunda kalmazsınız.

Üstün özelliklere sahip olan balkon cam sistemleri ile birlikte oldukça rahat edeceksiniz. Balkonlarınızın daha kullanışlı, ferah ve konforlu olduğunu ilk günden itibaren fark edeceksiniz. Kolay temizlenme, evin ısısına ekstra katkı sağlama gibi pek çok farklı özellikte bu uygulamalar sayesinde elde edilmektedir.

Kartal cam balkon firması tarafından yapılan bu ürünler paslanmama özelliği ile de ön plana çıkmaktadır. Her bakımdan pvc sistemlerine göre daha avantajlı olan bu sistemi dilerseniz sizlerde kısa süre içerisinde edinebilirsiniz. Yıllardır Kartal’da hizmet vermiş olan firmamız, burada pek çok dairede cam balkon hizmetleri sunmuştur. Sizlerde mutlu müşteri portföyümüzde yer almak isterseniz acele etmelisiniz. Sizde Kartal Bölgesinde Hizmet veren firmamızı tercih edebilir, Ayrıcalıklı hizmetlerimizden yararlanmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Hayati Uşar
Hayati Uşar
Merhaba ?
Size nasıl yardımcı olabiliriz?